Plaatsing

Imacera verzorgt ook de plaatsing van uw tegels

 

De plaatsing van alle soorten wand- en vloertegels, natuursteen, cementtegels, maatwerk natuursteen etc. doen wij volledig in eigen beheer.

Onze plaatsingsdienst komt vooraf bij u in de woning kijken en alles wordt gemeten en er wordt advies gegeven indien nodig. Vervolgens wordt er een offerte gemaakt zodat u weet waar u aan toe bent. Na uw goedkeuring worden de tegels en overige materialen (bijvoorbeeld zand, cement, voegsel, lijm etc.) besteld. Wanneer de levertijden duidelijk zijn plannen we een startdatum van de werken.

Onze tegelzetters/vloerders hebben een jarenlange ervaring en hebben enorm veel kennis van zaken. U kunt een kijkje nemen op de pagina ‘realisaties’. Dit is maar een zeer klein gedeelte van de gedane plaatsingen maar geeft u toch een idee van het geleverde vakwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u een nieuwe badkamer waarin nog vloer- of wandtegels geplaatst moeten worden? Bent u bezig met een renovatie van de keuken en zoekt u daar nog mooie vloertegels voor?  Dan bent u bij Imacera Tegels & Natuursteen aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij uw keuze.