Over ons

Het verhaal achter Imacera

 

Imacera is niet zomaar een tegelwinkel. Onze tegelcollectie is stijlvol, authentiek en kwalitatief hoogstaand. Dankzij de begeleiding door onze vakmensen vinden we samen met u de perfecte tegel voor uw vloer of wand. Kom naar onze showroom en beleef een unieke ervaring!

Wij, Swat en Lisette, hebben een jarenlange ervaring in de tegelbranche. Swat is ruim 26 jaar geleden het plaatsingsvak ingerold. Geen enkele plaatsing heeft nog geheimen voor hem. Moeilijke patronen en figuren, alle soorten en maten natuursteen, maatwerk natuursteen zoals tabletten/trappen/keukenbladen enz. Waar een andere tegelzetter het opgeeft…. begint bij Swat de uitdaging!

Lisette heeft eerder een tegelwinkel gehad met ook een mooie uitgebreide collectie. Veel merken uit deze collectie treft u nu weer aan in de showroom van Imacera. U wordt door Lisette begeleid met het maken van uw keuze. U krijgt een eerlijk advies in een vertrouwensvolle sfeer. Zo kan u in alle rust de juiste keuze maken voor de blikvanger van uw woning. Eventueel komen wij bij u thuis met enkele gekozen tegels om zo te zien hoe de kleur van de tegel uitvalt bij u in de woning. Dit kan heel anders zijn dan in de showroom!

 

Tot zien bij Imacera

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u een nieuwe badkamer waarin nog vloer- of wandtegels geplaatst moeten worden? Bent u bezig met een renovatie van de keuken en zoekt u daar nog mooie vloertegels voor?  Dan bent u bij Imacera Tegels & Natuursteen aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij uw keuze.