De Collectie

De Collectie tegels van Imacera

 

De collectie is met zorg samengesteld. Vanuit een basiscollectie wand- en vloertegels zijn wij uit gaan breiden naar speciale, exclusieve en landelijke tegels, keramisch en natuursteen.

De collectie bestaat uit klassieke en moderne tegels in veel verschillende formaten, van klein formaat (mozaiëk bijvoorbeeld) naar XXL tegels tot zelfs de beplating van gehele wanden in natuursteen. Daarbij passende vloertegels, ook weer in veel verschillende formaten. Het leuke van deze collectie is dat ze bijna allemaal onderling te combineren zijn. En dat is ook onze uitdaging…. Er iets speciaals van maken!

Cementegels in alle kleuren en patronen… Wij zijn exclusief verdeler van het merk Castelo hier in de regio. Eeuwen geleden werden in Portugal onder invloed van de Moren tegels gemaakt op traditionele wijze. U vindt ze tot op de dag van vandaag nog in de kastelen, pousadas en patriciershuizen. Castelo hanteert nog steeds dezelfde milieu-vriendelijke methode voor het vervaardigen van haar vloer- en wandtegels. Alleen Castelo gebruikt hoogwaardige materialen als marmerpoeder en wit cement om met zorg een mooie strakke tegel te maken. Ook worden alleen Castelo tegels onder hoge druk geperst. Daardoor gaat een Castelo tegel honderden jaren mee en geven we levenslange garantie op slijtvastheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u een nieuwe badkamer waarin nog vloer- of wandtegels geplaatst moeten worden? Bent u bezig met een renovatie van de keuken en zoekt u daar nog mooie vloertegels voor?  Dan bent u bij Imacera Tegels & Natuursteen aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij uw keuze.